Κων/νος Μουτζούρης: “Μπορούμε να εξετάσουμε περαιτέρω χρηματοδότηση για το γήπεδο Ραχών”

ΙΚΑΡΙΑ: Στην Ικαρία βρίσκεται σήμερα στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και επικεφαλής με τον συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης”, Κωνσταντίνος Μουτζούρης καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Άννυ Ανδρεάδη, υποψήφια για την ΠΕ Σάμου.
Μαζί του και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την ΠΕ Ικαρίας, η Ιωάννα Μαυροδόντη, ο Κωνσταντίνος Μαρκάκης, ο Σωτήρης Πολίτης και ο Ιωάννης Φρατζέσκος.
Ένα από τα σημεία που επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ήταν το γήπεδο Ραχών, στο οποίο έχει εκτελεστεί το έργο τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα και έχει χρηματοδοτηθεί το έργο τοποθέτησης κερκίδων και πυλώνων φωτισμού. Σημαντική εκκρεμότητα υπάρχει ως προς τα φωτιστικά σώματα, ώστε να τοποθετηθούν και οι πυλώνες, για τα οποία ο κ. Μουτζούρης δήλωσε τη θετική πρόθεση να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
“Είμαστε έτοιμοι εφόσον, υπάρξει αίτημα από το Δήμο Ικαρίας, να εξετάσουμε ευνοϊκά περαιτέρω χρηματοδότηση” δήλωσε ο κ. Μουτζούρης και η κ. Ανδρεάδη.
Γήπεδο Ραχών Ικαρίας: Ολοκληρώνονται οι εργασίες – Σύντομα σπίτι του ο Διαγόρας
Δείτε το βίντεο της δήλωσης του κ. Μουτζούρη

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]