ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΑΛΑΣ: ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΧΙΟΣ :
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητα του ιατρού Κωνσταντίνου Γκιάλα για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ο κ. Γκιάλας είναι νέος επιστήμονας με αγάπη για το νησί της Χίου και ενδιαφέρον για τους ανθρώπους του. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βρει στο πρόσωπό του όχι έναν απλό αιρετό, αλλά τον επόμενο Βουλευτή της στο νησί.

Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει λειψανδρία στελεχών και νέα φρέσκα πρόσωπα σαν τον Κωνσταντίνο Γκιάλα μπορούν να τους δώσουν ποιότητα και ένα νέο τοπικό πολιτικό προφίλ. Είναι σημαντικό για το κόμμα να ανανεωθεί και να παρουσιάσει νέες ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Κωνσταντίνος Γκιάλας, που είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στη Χίο, έχει εργαστεί σαν ιατρός στο νησί και έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους του νησιού του.

Ο κ. Γκιάλας μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των κατοίκων και τις ιδιαιτερότητες του νησιού. Είναι γεγονός ότι η Χίος χρειάζεται ένα εκπρόσωπο που να έχει γνώση των τοπικών θεμάτων, να είναι προσηλωμένος στην κοινότητα και να έχει την ενέργεια και την αποφασιστικότητα για να δώσει λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί.

Latest..

Ημερίδα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης: «Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας σε παραμεθόριο νησιωτική περιοχή».

ΛΕΣΒΟΣ: Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης ‘Βοστάνειο’ και η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Λέσβου και υπό την αιγίδα της … [Read More...]

Ενημέρωση μαθητών για τον εθελοντισμό, τις δράσεις & το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΛΕΣΒΟΣ: Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών για την αξία του εθελοντισμού, πραγματοποίησε τον Ιανουάριο … [Read More...]

Διεθνής καταδίκη για τη σφαγή αμάχων στη Γάζα – Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αφαλείας του ΟΗΕ

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]