Κοριτσάκι το πρώτο παιδί του 2024

ΛΕΣΒΟΣ:

Το μωράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, και ζυγίζει 3 κιλά και 480 γραμμάριαΤο πρώτο μωρό του 2024 είναι γεγονός, και το χαρμόσυνο νέο έρχεται από την Κρήτη.
Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ήρθε στον κόσμο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα στις 00.53 στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Το νεογέννητο κορίτσι σκόρπισε αισθήματα υπέρμετρης χαράς και αισιοδοξίας στην οικογένεια.
Μετά την αλλαγή του χρόνου ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του 2024
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η μητέρα εισήλθε στο μαιευτήριο με πόνους γέννας, ενώ στις 00.53 ακούστηκε το πρώτο κλάμα.
Το μωράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, και ζυγίζει 3 κιλά και 480 γραμμάρια.
Τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο μέλος της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]