Κως: Έκλεψαν το κινητό του ταξιτζή αλλά άφησαν πίσω την ταυτότητα

ΚΩΣ: Το κινητό τηλέφωνο του οδηγού ταξί που τους μετέφερε, αφαίρεσαν τρεις Σύριοι και ένας Παλαιστίνιος στην Κω, όμως, τους «πρόδωσε» το δελτίο ταυτότητας που τους έπεσε στο όχημα, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν από την Αστυνομία.
Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο διαβατήρια και ένα δελτίο ταυτότητας πλαστά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Πιο αναλυτικά, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο 6 Ιουλίου στις 11 το βράδυ, οπότε και οι τρεις Σύριοι, ηλικίας 19 ετών και ο 26χρονος από την Παλαιστίνη επιβιβάστηκαν σε ταξί στην Κω. Βγαίνοντας από το όχημα, οι αλλοδαποί πήραν μαζί τους το κινητό τηλέφωνο του οδηγού, ενώ τους έπεσε ένα δελτίο ταυτότητας που ανήκε σε έναν εξ αυτών.
Μόλις ο οδηγός ταξί αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι και με τη «βοήθεια» του δελτίο ταυτότητας που είχε πέσει στο ταξί, εντόπισαν προχθές (Κυριακή 7 Ιουλίου) λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι τους αλλοδαπούς. Σε έλεγχο που έγινε στον χώρο διαμονής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία διαβατηρίου και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας. Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων, κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Latest..

H Μυτιλήνη αποκτά ηλεκτρικά ποδήλατα

ΛΕΣΒΟΣ: Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στο … [Read More...]

Κλιμακώνει την ένταση ανοικτά της Κάσου η Τουρκία με παραβάσεις και συγκέντρωση πολεμικών πλοίων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]