Κως: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για κακοποιητική συμπεριφορά τα τελευταία 13 χρόνια – Την απειλούσε και με μαχαίρι

ΚΩΣ:

 
Έναν εφιάλτη ζούσε τα τελευταία 13 χρόνια μία 33χρονη στην Κω, η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 30/5, η 33χρονη από την Αλβανία προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 45χρονου συζύγου της, επίσης υπηκόου Αλβανίας διότι την απείλησε.

Η μήνυση της γυναίκας σε βάρος του συζύγου της
Επίσης,  σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην μήνυσή της κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του λάμβανε κατ’ εξακολούθηση χώρα τα τελευταία 13 συναπτά έτη με χρήση σωματικής βίας, εξυβρίσεων και απειλών της σωματικής ακεραιότητας της με χρήση μαχαιριού. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 33χρονη δήλωσε πως θα μεταβεί ιδιωτικά για εξέταση από γιατρό και πως δεν επιθυμούσε να κάνει χρήση του panic button, ούτε να μεταβεί σε δομή φιλοξενίας. Της χορηγήθηκε Ενημερωτικό Σημείωμα με Κατάλογο Φορέων και Υπηρεσιών Παροχής Αρωγής σε Θύματα Ενδοοικογενειακής Βίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 45χρονος δεν κατέχει άδεια οπλοφορίας, ενώ δεν έχει σχηματισθεί στο παρελθόν δικογραφία σε βάρος του για κάποιο ανάλογο περιστατικό.
Πηγή: https://www.enikos.gr

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]