Η Κως στους νέους προορισμούς στην Ελλάδα που μπαίνουν στο πρόγραμμα της Ryanair

ΚΩΣ: Την προσθήκη 14 νέων προορισμών στο πτητικό πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2023, στους οποίους περιλαμβάνονται η Κως και η Ζάκυνθος, ανακοίνωσε η Ryanair.

Η ιρλανδική αεροπορία χαμηλού κόστους ανεβάζει το συνολικό αριθμό των δρομολογίων από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου στο ρεκόρ των 130.
Με τη νέα προσθήκη η εταιρία θα πραγματοποιεί περισσότερες από 2.000 πτήσεις την εβδομάδα σε προορισμούς όπως το Νιουκουέι, Αστούρια και Καστεγιόν στην Ισπανία, Κω και Ζάκυνθο στην Ελλάδα και προορισμούς city break, όπως η Στοκχόλμη, η Γένοβα και η Λειψία.
Στο πλαίσιο αυτό η ετήσια χωρητικότητα από την ιρλανδική πρωτεύουσα θα αυξηθεί σε 16 εκατομμύρια επιβάτες , άνοδος 10% σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.
tourismtoday.gr/

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – &.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Τροπολογία, την οποία υιοθέτησε η επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατέθεσε ως συντονιστής της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών … [Read More...]