Κοσμοσυρροή στη Γιορτή της Κούνιας στο Ακράσι – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ΛΕΣΒΟΣ: Για δωδέκατη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου Λέσβου διοργάνωσε την Γιορτή της Κούνιας την ΛΑΜΠΡΟΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΙΟΥ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ του χωριού.
Τα παραπάνω βίντεο δείχνουν ένα μέρος της Γιορτής της Κούνιας, που έγινε την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην πλατεία του χωριού στο ΑΚΡΑΣΙ.
Δείτε στην στολισμένη κούνια με λουλούδια, τις επί πλέον δυο παιδικές κούνιες που στήθηκαν στην εξέδρα του χωριού, το κέφι, η όρεξη για χορό, ….οι ψησταριές που στήθηκαν από μέλη του συλλόγου, και η ζωντάνια, που έδειξαν ότι η Γιορτή της Κούνιας είχε μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά.
Επίσης αυτό που είχε μεγάλη επιτυχία και άξιζε τον κόπο ήταν πιστεύω τα τραγούδια της κούνιας Είπαν τραγούδια της Λαμπρής, της Πρωτομαγιάς. του έρωτα και της αγάπης. Τα τραγούδια αυτά τραγουδήθηκαν από την αυτοσχέδια χορωδία που σχηματίστηκε εθελοντικά.
Τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μυτιληνης Παναγιώτης Χριστόφας.
Δείτε εδώ φωτογραφίες
Δείτε εδώ τα σχετικά βίντεο.

Το άρθρο Κοσμοσυρροή στη Γιορτή της Κούνιας στο Ακράσι – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]