Κουμαίικα: Ανακαινίστηκε πλήρως το Δημοτικό Σχολείο

ΣΑΜΟΣ: Παραδόθηκε προς χρήση στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό το πλήρως ανακαινισμένο κτήιο του Δημοτικού Σχολείου Κουμαίκων.
Στο κτήριο έγιναν εκτεταμένες εργασίες ενίσχυσης και επισκευής, καθώς είχε υποστεί σοβαρές φθορές εξαιτίας του σεισμού της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Τη Δευτέρα τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο, το οποίο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης, παρουσία των αντιδημάρχων, Δημήτρη Βολακάκη και Αγγελικής Γαλανού, καθώς και του προέδρου της Τ.Κ. Κουμαίικων, Γιάννη Ζούμπου.

Ο δήμαρχος είδε όλους τους χώρους και ενημερώθηκε ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση των τάξεων στο ανακαινισμένο και απολύτως ασφαλές σχολικό κτήριο.

“Ευχόμαστε στη σχολική κοινότητα των Κουμαίικων να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά!” αναφέρει η δημοτική Αρχή Δυτικής Σάμου.
Φωτογραφίες: Δήμος Δυτικής Σάμου
 

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]