ΚΩΣ:
Το κρασοτύρι ΓΙΑΝΝΟΥ της Κω διακρίθηκε και είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά του κόσμου!
Στο Kos tv, μίλησε ο επιχειρηματίας και τυροκόμος Παναγιώτης Γιάννου αλλά και ο πατέρας του , ιδρυτής της επιχείρησης Νίκος Γιάννου, για την αγάπη και το μεράκι τους που έφεραν αυτό το θετικό αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο τοπικό προϊόν.
Ο Παναγιώτης Γιάννου, ανέφερε πως αποτελούν το μοναδικό πιστοποιημένο τυροκομείο του τόπου μας και πως γενικά τα προϊόντα της Κω (μέλι, κρασί,τυρί), δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα της Ελλάδας.
Πρόσθεσε πως οι καταναλωτές αλλά και οι επιχειρηματίες μας, είναι καλό να στηρίζουν τα προϊόντα μας, μιας και κάτι τέτοιο βοηθά την τοπική οικονομία.
Πηγη: https://www.kostv.gr/