Κριτής άπνοιας σε Παγκόσμιους αγώνες ο Μιχάλης Γλυνάτσης.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Το Σάββατο 27 Απριλίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου πραγματοποιήθηκε το WORLD CUP INDOOR POOL APNEA GAMES, μια διοργάνωση Παγκόσμιου Επιπέδου, για την ελεύθερη κατάδυση η οποία διοργανώθηκε από τον σύλλογο ελεύθερης κατάδυσης “Νηρίτης” και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, αλλά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριοτητας CMAS.
Είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια διοργάνωση στην Ελλάδα με στόχο αυτή να γίνει θεσμός. Στους αγώνες που διήρκεσαν τρεις αγωνιστικές μέρες συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αθλητές ελεύθερης κατάδυσης, ενώ σημειώθηκαν Παγκόσμια, Εθνικά και προσωπικά ρεκόρ.
Ο διοργανωτής Δημήτρης Κούμουλος ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα δίνοντας ζωή στην πρώτη διοργάνωση Παγκοσμίου κυπέλλου πισίνας στη χώρα μας.
Δίπλα του ο ακούραστος Τόλης Μπελλος από την πρώτη μέρα. Από κοντά Κωνσταντίνος Μαργετης και Κάτια Bluemer καθώς και η ομάδα των κριτών και δυτών ασφαλείας, οι οποίοι μάλιστα απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από τους αθλητές.
Οι Έλληνες αθλητές διέπρεψαν: Παγκόσμιο ρεκόρ Μ 1 σημείωσε ο Άρης Ιωαννιδης στο DNF με επίδοση 155μ ,Παγκοσμιο ρεκόρ Μ2 DYN η Γαλάτεια Βουρβούλη με επίδοση 111,50μ, Πανελλήνιο ρεκόρ DYNBF η Fayrouz El Mehdawi και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 185μ, αργυρή και η Άννα Ηλιαδου στο DNF με επίδοση 130μ, Χρυσό μετάλλιο και Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Γιάννης Κοθωνίδης στο αγώνισμα DYNBF με επίδοση 250 μ ενώ παράλληλα οι Έλληνες αθλητές σημείωσαν αμέτρητα προσωπικά ρεκόρ. Καλύτερος αθλητής των αγώνων αναδείχθεικε ο Σέρβος Boric Milosic και καλύτερη αθλήτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Ουκρανή Katerina Sadurska.
Ως κριτής σ ‘αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε ο ΚΦΑ Μιχάλης Γλυνάτσης, ο οποίος από πέρσι είναι κριτής ελεύθερης κατάδυσης πισίνας αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία CMAS.
Ο Πρωτέας Ν. Ο. Καλύμνου που από την πρώτη στιγμή είχε τμήματα ελεύθερων δυτών, τώρα με την ένταξη του στην ΕΟΥΔΑΑ και την τεχνογνωσία που διαθέτει, βάζει τις βάσεις για επίσημες διοργανώσεις σχετικά με την κατάδυση στην Κάλυμνο με τη μοναδική παράδοση και ιστορία.

Latest..