Λαγκάδα: Κάλεσμα σε Λαϊκή Συνέλευση, 6/9

ΧΙΟΣ : ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο Λαγκάδας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους την πυροσβεστική, τους εθελοντές πυροσβέστες και όλους τους συγχωριανούς, αλλά και τους συμπολίτες μας που έσπευσαν από Συκιάδα, Βροντάδο, Χίο να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης και να γλιτώσουμε έτσι τα χειρότερα και να μην κινδυνεύσει το χωριό.
Για συνεχόμενη φορά έχουμε και πάλι έναν εμπρησμό στο ίδιο μέρος, με τον ίδιο τρόπο και εποχή και για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται η παντελής έλλειψη πρόληψης και προστασίας του χωριού μας με ευθύνη της κυβέρνησης και των τοπικών αρχόντων του δήμου και της περιφέρειας, που είναι πρώτοι στα φρου- φρου κι αρώματα και τελευταίοι στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος.
Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Λαγκάδας καλεί και διά του τύπου όλους τους αρμόδιους φορείς του Δήμου και της περιφέρειας, τους δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής των παρατάξεων, πολιτικά κόμματα, στη λαϊκή συνέλευση που οργανώνουν την Τετάρτη 6/9/2023 και ώρα 6:30 μμ στο χώρο της κοινότητας της Λαγκάδας προκειμένου να παρθούν αποφάσεις που θα δρομολογήσουν άμεσα ένα τέλος στον εφιάλτη να καούμε ζωντανοί.
Για το τοπικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]