Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου: Υποψήφιος Δήμαρχος Μ. Σκούφαλος, υποψήφιοι

ΧΙΟΣ :

“Ως « ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΧΙΟΥ εκτιμάμε, ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν κρίνεται μόνο το γεγονός αν πρέπει να φύγει η σημερινή αντιλαϊκή Δημοτική Αρχή που στηρίχτηκε από τη ΝΔ, αγκαζέ με τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή αν θα έρθει μια άλλη αποτελούμενη από δήθεν υπερκομματικούς ή «αντάρτες» της ΝΔ με χρυσόσκονη ΣΥΡΙΖΑ ή το «παλιό καλό» ΠΑΣΟΚ με ολίγον ΝΔ, για να συνεχίσουν στην
ίδια ρότα, όσο και αν δεν ταυτίζονται πλήρως με τη σημερινή δημοτική αρχή που τερμάτισε το κοντέρ της αντιλαϊκότητας”, σημειώνεται στο κάλεσμα για στήριξη της παράταξης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάρκο Σκούφαλο.
… Στη Λαϊκή Συσπείρωση, δεν το «παίζουμε» ανεξάρτητοι, άχρωμοι και άοσμοι από τα προβλήματα του λαού. Δεν στεκόμαστε μακριά από τα προβλήματα του λαού, γιατί είμαστε μέρος αυτού του λαού. Διαλέγουμε στρατόπεδο! Απέναντι στην πολιτική που
τσακίζει εμάς και τις οικογένειές μας και όσους την εφαρμόζουν. Παίρνουμε θέση σαφή και προσδιορισμένη στο πλευρό του λαού του νησιού μας.
“Γι’ αυτό λέμε ότι είναι όψεις του ίδιου συστήματος, δυνάμεις σε ρόλο αναχώματος της λαϊκής δυσαρέσκειας και οργής, δυνάμεις αποπροσανατολισμού και εγκλωβισμού της λαϊκής χειραφέτησης, ώστε ποτέ του τούτος ο λαός να μην μπορέσει να σηκώσει κεφάλι.
Γι’ αυτό και σηκώσαμε το βάρος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να είμαστε κυρίως εμείς η μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι και σε αυτή τη δημοτική αρχή που εφάρμοσε τα δικά της τοπικά μνημόνια ως γνήσιο κυβερνητικό φερέφωνο!

Να Θυμάστε:
Μπροστά στην κάλπη των δημοτικών εκλογών θέλουν να ξεχάσουμε ότι είμαστε εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες, υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι.
Να ξεχάσουμε ότι τα προβλήματα τα τοπικά είναι δεμένα με τη γενική πολιτική.
Να ξεχάσουμε την οργή μας, να ξεχάσουμε τα κόμματα που στηρίζουν τις πολιτικές δυνάμεις στο Δήμο και την Περιφέρεια και που φταίνε για αυτά που τραβάμε σήμερα.
Θέλουν να ξεχάσουμε ότι ΠΟΤΕ δε στάθηκαν δίπλα στον αγώνα μας, αλλά πάντα ήταν απέναντί μας, ψηφίζοντας ή στηρίζοντας τα διαρκή μνημόνια, νομίζοντας τώρα ότι έχουμε μνήμη
χρυσόψαρου.

Δεν θα καταθέσουμε δια μέσου ενός προγράμματος τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» – αυτό θα το πράξουν αυτοί που την άλλη μέρα τα ξεχνούν.
Καταθέτουμε τη δέσμευση αγώνα μας σε πολύ συγκεκριμένους άξονες οι οποίοι αποτελούν και τη βάση για τα περαιτέρω.
Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση:
Λαική Συσπείρωση Δήμου Χίου, υποψήφιοι_310823

Latest..