Λαϊκή Συσπείρωση Κω: Για την άρνηση ένταξης θέματος της Ζιάς στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

ΚΩΣ: Για την άρνηση ένταξης θέματος στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ Κω, στις 27 Φεβρουαρίου 2023 έστειλε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ Κω κ. Τελλή-Τσιμισίρη την παρακάτω επιστολή:
«Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Κω πολλές φορές με ερωτήσεις και τοποθετήσεις ζητά να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ολόπλευρη προστασία της Ζιας όσο και των κατοίκων ή επισκεπτών της .

Πρόσφατα, στις 2 Φεβρουαρίου 2023, μας κοινοποιήθηκε η Αναφορά-Αίτηση προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που συνέταξε το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κω.
Η συγκεκριμένη αναφορά έχει και τον Δήμο Κω αποδέκτη. Κοινοποιείται και στις άλλες δημοτικές παρατάξεις.
Επειδή το ζήτημα που αφορά την Ζια μας ενδιαφέρει
Επειδή θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να συζητά θέματα που απασχολούν εργαζόμενους ,πόσο μάλλον όταν συλλογικά αιτούνται λύσεις,
Σας ζητώ να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης την Αναφορά-Αίτηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κω και να καλέσετε τους εκπροσώπους του σωματείου για την καλύτερη ενημέρωση του σώματος.»

Χθες το απόγευμα,16 Μαρτίου, λάβαμε 3(!) προσκλήσεις για συνεδριάσεις του Δημοτικου Συβουλίου.
Σε καμία από αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται το θέμα που αιτηθήκαμε ως συνδυασμός ,έγκαιρα, να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έλαβε καμία ενημέρωση ή απαντητική επιστολή για το αίτημά της.
Ο λαός συγκλονίζεται από το έγκλημα των Τεμπών αποτέλεσμα της πολιτικής κόστους-οφέλους.
Περιμέναμε τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής να είναι αυξημένα.
Η άρνηση ένταξης του θέματος στην ημερήσια διάταξη δεν την απαλλάσσει τις ευθύνες που αναλαμβάνει από την καθυστέρηση λήψης μέτρων στην κατεύθυνση προστασίας ζωών και περιβάλλοντος.
Η Λαϊκή Συσπείρωση εμμένει στο αίτημα της για ένταξη του θέματος στις επικείμενες συνεδριάσεις (20 Μαρτίου ή 21 Μαρτίου) του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για την Λ.Σ
17/03/2023

Latest..

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 310 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Η ΔΕΥΑΝΧ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Σε μεγάλη περιοχή του Δήμου μας, η υπηρεσία της ΔΕΥΑΝΧ ξεκίνησε, με βάση τον κανονισμό της, να κλείνει υδρόμετρα λόγω χρέους. Ο αριθμός των υδρομέτρων που κλείνουν είναι … [Read More...]