Λαϊκή Συσπείρωση: Οι περιοδείες στην Ανατ. Σάμο – Στις 6/10 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

ΣΑΜΟΣ: Με κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ κορυφώνεται για τη Λαϊκή Συσπείρωση η προεκλογική εκστρατεία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.
Ομιλητές θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Τίμος Χατζηλαγός και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νομού Σάμου Κώστας Τζίχας.
Οι υπεύθυνοι της αυτοδιοικητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ αναφέρουν για τις πρόσφατες περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σάμο:
Τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης όλο αυτό το διάστημα οργώνουν στην κυριολεξία όλα τα χωριά και τα σημεία της πόλης με στόχο να συζητήσουν με τους κατοίκους και να θέσουν ως επιτακτική ανάγκη το σύνθημα “Μαζί με το λαό για τις ζωές των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων”. Έτσι θέλουν να τονίσουν ότι η επόμενη μέρα είναι μέρα διεκδίκησης και αγώνων μέσα κι έξω από τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια.
Γιατί είναι η μόνη παράταξη που αποτελεί τη μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση η οποία αποκαλύπτει, κινητοποιεί και διεκδικεί ένα πραγματικά φιλολαϊκό πρόγραμμα με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες και τη δωρεάν -για το λαό- αντιμετώπισή τους.
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες δίνεται και η μάχη του ψηφοδελτίου για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα κόκκινα γαρύφαλλα στις δύο κάλπες για να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση σε περιφέρεια και δήμο.
Τέλος, προβάλλουμε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις περιοδείες, αλλά και το γλέντι που πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση στις 27/9 παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής Σάμου Τίμου Χατζηλαγού και της υποψήφιας περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αγλαϊας Κυρίτση:
Τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου μπορείτε να παρακολουθείτε και στη διεύθυνση στο facebook https://www.facebook.com/laikisispirosianatolikissamou“.
 

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]