Οι Λειψοί γίνονται πρότυπο νησί υδατικής αυτονομίας και παροχής πόσιμου νερού στο 100% του δικτύου ύδρευσης

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Οι Λειψοί γίνονται πρότυπο νησί υδατικής αυτονομίας και παροχής πόσιμου νερού στο 100% του δικτύου ύδρευσης.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα του Δημάρχου Λειψών Φώτη Μάγγου:
Αν μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγες σ’ οποιονδήποτε κάτοικο των Λειψών ότι θα ανοίγει την βρύση της κουζίνας του και θα πίνει το νερό της σίγουρα θα το’ παιρνε ως αστείο.
Εμείς όμως σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα και το επίπεδο ζωής των ανθρώπων του νησιού μας δεν αστειευόμαστε, λειτουργούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Ύστερα από αίτημα του δήμου μας προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής , αίτημα το οποίο συνοδευόταν από σχετική μελέτη την οποία είχαμε ετοιμάσει, υπεγράφη από το ΓΓ Μανώλη Κουτουλάκη η απόφαση χρηματοδότησης ύψους 70.000€ της πράξης με τίτλο: “Προμήθεια και εγκατάσταση αυτόματου συστήματος χλωρίωσης και παρακολούθησης της υδρευτικής δεξαμενής του δήμου και αναβάθμιση της δυναμικότητας της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης”.
Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχουμε , αφενός τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας του νερού ώστε να μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια και αφετέρου την αύξηση της ημερήσιας παραγωγής κατά 15% ώστε να προβλεφθεί η αυξανόμενη τουριστική κίνηση και έτσι να διατηρηθεί και στο μέλλον η 24ωρη και χωρίς διακοπές παροχή νερού στο δίκτυο.
Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να κάνεις καλύτερη τη ζωή των συνανθρώπων σου.
Και είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν σου το αναγνωρίζουν.
O Μανώλης Κουτουλάκης έχεις αναδειχθεί πολύτιμος (συν)εργάτης στο κοινό όραμα να μετατρέψουμε το νησί μας σε τόπο ζηλευτό.
Σ ευχαριστούμε γι’ ακόμη μία φορά

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]