ΚΑΛΥΜΝΟΣ:
<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια γέμισε σήμερα το νησί των Λειψών, καθώς κατέφθασε για ολιγοήμερες διακοπές ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο, Δημήτρης Σκουμπάκης. Ο νεαρός αθλητής, που μόλις επέστρεψε από τη Σιγκαπούρη όπου η Εθνική μας κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, διάλεξε τους Λειψούς για να χαλαρώσει και να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης μετά τη μεγάλη του επιτυχία.
Ο Δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος με σχετική του ανάρτηση, εξέφρασε τη χαρά και την τιμή που νιώθει ο τόπος για την παρουσία του Δημήτρη Σκουμπάκη, ευχαριστώντας τον για την επιλογή του νησιού ως τόπο ανάπαυλας. «Τον καλωσορίζουμε με χαρά και υπερηφάνεια και του ευχόμαστε οι Λειψοί να του φέρουν γούρι για ακόμα περισσότερες διακρίσεις και… το πολυπόθητο χρυσό στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή στους Λειψούς αποτελεί όχι μόνο έμπρακτη αναγνώριση της ομορφιάς και της φιλοξενίας του νησιού, αλλά και έμπνευση για τη νεολαία του τόπου.