Λιμάνι Αγίου Κηρύκου: Χώρος αναμονής επιβατών – Ένα έκτρωμα στο νησί μας

ΙΚΑΡΙΑ: Εκτός από το γεγονός της απαράδεκτης εμφάνισης του λυόμενου προκάτ στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου Ικαρίας και των επαναλαμβανόμενων αρνητικών σχολίων από τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες, έρχεται να προστεθεί και άλλο ένα “γοητευτικό” προσόν στον εν λόγω χώρο αναμονής.
Ό λόγος όχι μόνο για το αισθητικό της κατάστασης,  αλλά και για το θέμα  ασφάλειας των ταξιδιωτών.
Μετά από πληθώρα μηνυμάτων στη σελίδα μας ikariaki.gr επισκεφτήκαμε το χώρο και αντικρύσαμε εικόνες εργοταξίου. Σκορπισμένες σκουριασμένες βίδες, ηλεκτρόδια συγκόλλησης, αιχμηρά κομμάτια μετάλλων διασκορπισμένα και σκουπίδια είναι αυτά που παρελαύνουν και προϋπαντούν τους ταξιδιώτες.

Ό,τι υλικά έμειναν δηλαδή από τις εργασίες πλαγιοκάλυψης του αρχικού στεγάστρου απο τον Φεβρουάριο 2023(!!) είναι εκεί να μας περιμένουν να τα θαυμάσουμε.
Λιμάνι Αγίου Κηρύκου: Ξεκίνησαν οι εργασίες κάλυψης του στεγάστρου επιβατών
Μήπως αυτό είναι το “μεγάλο εργοτάξιο” για το οποίο έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης, αναφερόμενος στο Βόρειο Αιγαίο στην πρόσφατη παρουσίαση του Αναπτυξιακού Σχεδίου ;;;
Ο συγκεκριμένος χώρος είχε την αρχική εικόνα της φωτογραφίας που ακολουθεί. Στη συνέχεια, το Λιμενικό Ταμείο Ικαρίας- Φούρνων, επένδυσε με πάνελ πλαγιοκάλυψης για λόγους προστασίας των ταξιδιωτών από καιρικά φαινόμενα.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το απαράδεκτο “κτίσμα” μέσα στο οποίο μπαίνουμε εμείς και οι τουρίστες που θα έρθουν να μας επισκεφθούν, ερχόμενοι γεμάτοι όρεξη για να απολάυσουν τις διακοπές τους, φεύγοντας μάλλον εκτός από δυσαρεστημένοι και τραυματισμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]