Λιμεναρχείο Μύρινας : «ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», ενημέρωση σε σχολικές μονάδες.

ΛΗΜΝΟΣ: Το Λιμεναρχείο Μύρινας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ–ΜΑΘΑΙΝΩ–ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», το οποίο έχει ως απώτερο σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την μείωση ατυχημάτων και πνιγμών προγραμμάτισε και υλοποίησε ενημέρωση σε σχολικές μονάδες της νήσου Λήμνου. Ειδικότερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Μύρινας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο 2ο, 3ο, 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας, στο Νηπιαγωγείο Πλατέως, στο 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικό σχολείο Μύρινας καθώς και στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Θάνους και Ατσικής. 

Επιπλέον, εκπληρώθηκε ενημέρωση και από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μούδρου στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία Νέας Κούταλης, Μούδρου και Κοντοπουλίου . 
Το εν λόγω πρόγραμμα παρείχε την δυνατότητα στους μαθητές να ενημερωθούν για τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στη θάλασσα και στην παραλία καθώς επίσης και να εμπεδώσουν την επιτακτική ανάγκη για ένα καθαρό περιβάλλον, επισημαίνοντας τους παράλληλα το σεβασμό που πρέπει να έχουν στην περιβαλλοντική αλυσίδα, μέρος της οποίας είναι και οι ίδιοι οι άνθρωποι. 

Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως και να συγχαρεί όλους τους  συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους Διευθυντές των ως άνω Σχολείων για το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν  για την ολοκλήρωση του εν λόγω προγράμματος.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]