Λήμνος- Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου : “Δήμαρχε δώστε εντολή για αθόρυβα πυροτεχνήματα στην φετινή Ανάσταση”.

ΛΗΜΝΟΣ: Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση, κατά την οποία συνηθίζεται να ρίχνονται πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. 
Πολλά κατοικίδια ζώα είναι κροτοφοβικά και πανικοβάλλονται με τους εκρηκτικούς θορύβους,  μάλιστα έχουν καταγραφεί και θάνατοι σε καρδιοπαθή ζώα. Κάθε χρόνο δεχόμαστε πολλά παράπονα από κηδεμόνες κροτοφοβικών σκύλων, οι οποίοι ζητάνε την βοήθειά μας για να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Δήμοι όπως ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου έχουν ήδη καταργήσει την χρήση αυτών των προϊόντων και τα έχουν αντικαταστήσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα. 

Με αφορμή λοιπόν, την φετινή Ανάσταση, αιτούμαστε όπως ο Δήμος Λήμνου αποφασίσει την κατάργηση των θορυβωδών πυροτεχνημάτων και την χρήση αθόρυβων πυροτεχνημάτων σε όλες τις εκδηλώσεις του καθ’όλη την διάρκεια του έτους. 
Επίσης, αιτούμαστε όπως δημοσιοποιήσει την απόφασή του αυτή ώστε να ευαισθητοποιηθούν και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας και σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν πυροτεχνήματα να χρησιμοποιούν μόνο αθόρυβα.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..