Λήμνος :Μια κάλπη exit poll της Kapa Research στo 2o Δημοτικό Μύρινας. Σε δύο τμήματα σ όλο το Βόρειο Αιγαίο η εκτίμηση του αποτελέσματος.

ΛΗΜΝΟΣ: Στις 19:00 της Κυριακής – αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες – αναμένεται να δημοσιευθεί το μεγάλο exit poll στα ελληνικά ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα
Στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μύρινας και έξω από το 233ο εκλογικό τμήμα  βρίσκεται συνεργείο της  εταιρείας Kapa Research διενεργώντας exit poll.

Όπως μας είπε η υπεύθυνη της εταιρείας στην Λήμνο  κ. Σοφιανοπούλου, η Kapa Research για το exit poll έχει επιλέξει δύο εκλογικά τμήματα σε όλο το Βόρειο Αιγαίο ένα στην Σάμο και το  233ο στην Λήμνο.

Το exit poll διαξάγεται από κοινού από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO και διενεργείται για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse), ενώ στο κοινό exit poll συμμετέχει και το Action24.
Τι είναι όμως τα exit polls
Τα exit polls είναι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται έξω από τα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών.
Παραδοσιακά, έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς τα αποτελέσματά τους προσεγγίζουν αρκετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών – αν και όχι πάντα.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]