Λογισμικό αναζήτησης κρυπτονομισμάτων βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο 50χρονος κρεοπώλης άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπάμπης έπεσε θύμα κυκλώματος αρχαιοκάπηλων, με τον ίδιο να δηλώνει αμέτοχος.Μία περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας μέσα στην οποία εντοπίστηκε νεκρός και ο Μπάμπης Κούτσικος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.
Εκεί αρχαιοκάπηλοι πολλές φορές στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί να σκάβουν σε συγκεκριμένα σημεία για να εντοπίζουν αντικείμενα ή αρχαία νομίσματα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν χρυσές λίρες.
Ο 50χρονος κρεοπώλης άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπάμπης έπεσε θύμα κυκλώματος αρχαιοκάπηλων, με τον ίδιο να δηλώνει αμέτοχος.
Τα ποινικά μέρη της υπόθεσης αφορούν στην δολοφονία του Μπάμπη αλλά και σύμφωνα με τα στοιχεία σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλείας.
Ο κρεοπώλης έκανε λόγο για ένα τετράδιο στο οποίο ο Μπάμπης έγραφε τα ονόματα όσων δάνειζε, ποσά ύψους ακόμα και 60.000 ευρώ, με το θύμα να είναι εργάτης ως επάγγελμα στην Ιταλία.
Δεύτερον γίνεται λόγος για υπόθεση κρυμμένου θησαυρού καθώς το θύμα είχε στο σπίτι του αντίστοιχο μηχάνημα ανίχνευσης κρυπτονομισμάτων. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο: η αναζήτηση λογισμικού ανεύρεσης κρυπτονομισμάτων μέσω υπολογιστή.
Υπάρχουν 2-3 λογισμικά στην Ελλάδα. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για πώληση μη υπαρκτών κρυπτονομισμάτων. Ο Μπάμπης σύμφωνα με τον κρεοπώλη συμμετείχε σε εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Από το ανακριτικό υλικό φαίνεται ότι εμπλέκοντα και άλλοι άνθρωποι.
Ο κρεοπώλης πάντως στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ο 30χρονος τα τελευταία δύο χρόνια αναζητούσε χαμένους θησαυρούς.
Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος
«Ξέρω κιόλας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο, τα ονόματα των οποίων δε μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι, στην περιοχή των ΤΕΙ κοντά σε μία εκκλησία, το όνομα της οποίας δε θυμάμαι, με μηχάνημα. Ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα για 1.300 ευρώ».
«Η σορός του δεν ήταν μέσα στο νερό. Είχε πυροβοληθεί πλάγια αριστερά, να δούμε αν ήταν από πάνω προς κάτω ή αν ήταν ευθεία βολή. // Αν είναι από πάνω προς τα κάτω σημαίνει ότι ήταν σκυμμένος, ίσως δηλαδή να τον κυνήγησε ο δολοφόνος του και να προσπάθησε να κρυφτεί», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.
Και ο στρατός στις έρευνες
Στην αναζήτηση του φονικού όπλου και του κινητού μπήκε και ο στρατός με ομάδα ναρκαλιευτών και ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.
Σήμερα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και η σορός θα δοθεί στην οικογένεια. Σήμερα στο Μεσολόγγι, η μητέρα, οι αδελφές και οι συγχωριανοί του θα συνοδεύσουν τον άτυχο Μπάμπη στην τελευταία του κατοικία.

Latest..

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΑΣΚΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΧΙΟΣ : Ο Γιώργος Κλιαμενάκης, γνωστός για την έντονη πολιτική του δράση και την αγωνιστική του στάση, προχώρησε σε μια ακόμα σφοδρή κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, … [Read More...]

Τα δρομολόγια “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” και “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ” της ΑΝΕΜ, Κάλυμνος-Μαστιχάρι με επιστροφή και προσεγγίσεις στη Ψέριμο τα Σαββατοκύριακα

ΚΩΣ: Τα δρομολόγια “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” και “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ” της ΑΝΕΜ, Κάλυμνος-Μαστιχάρι με επιστροφή και προσεγγίσεις στη Ψέριμο τα … [Read More...]