Μ. Γιωργαλλής: «Έκτακτα μέτρα πρόληψης πυροπροστασίας του ορεινού όγκου Ασφενδιού»

ΚΩΣ: Τις τελευταίες ημέρες τα νησιά μας και γενικότερα η χώρα μας βιώνουν και δέχονται μια σκληρή επίθεση από τις φωτιές που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους .

Σήμερα έχουμε την υποχρέωση όλοι μαζί να συνδράμουμε και να συναποφασίσουμε για την περαιτέρω ενίσχυση μέτρων πρόληψης στον ορεινό όγκο Ασφενδιού.

Ως πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιου σας ευχαριστώ όλους τους εμπλεκομένους φορείς για την πολύτιμη πρόσφορα έως σήμερα , δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε , πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας όλοι μαζί ενωμένοι έξω από κομματικές και δημοτικές παραταξιακές ταμπέλες , σήμερα προέχει η ασφάλεια του νησιού , των συνδημοτών ,και των επισκεπτών μας .
Δηλώνω παρών ως εθελοντής πυροσβέστης να συνδράμω στις περιπολίες δασών !!
Σε αυτή την κρίσιμη ώρα θα παρακαλούσα να σταματήσουμε δημοσιές δηλώσεις που πυροδοτούν με διάφορα δελτία τύπου -FACEBOOK δυσάρεστες εξελίξεις εκφράσεις όπως ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΩΣ είναι απαράδεκτο και άκυρες αυτή την χρονική περίοδο !!!!

Ευθύνες και παραλείψεις υπάρχουν πάντα , δεν είναι ώρα όμως να κάνουμε απολογισμό είναι ώρα στράτευσης όλων των φορέων και απλών πολιτών.
Την παρασκευή 28/07/23 στις 11π.μ. προσκαλώ σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση το κοινοτικό συμβούλιο με όλους τους αρμοδίους εμπλεκομένους φορείς, πυροσβεστική υπηρεσία ,ελληνική και δημοτική αστυνομία ,πολιτική προστασία ,Δήμαρχο Κω ,Αντιδημάρχους ,επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και Εθελοντικές ομάδες και όλα τα μέλη συντονιστικού οργάνου με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη : Έκτακτα μέτρα πρόληψης πυροπροστασίας του ορεινού όγκου Ασφενδιού .
Αιτούμαι ως πρόεδρος την βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων .

Αγαπητοί συνάδελφοι οι δασικές πυρκαγιές εν πολλοίς γνωρίζουμε με ποιες συνθήκες θα εκραγούν και τις ευαίσθητες περιοχές εντός των ορίων του Δήμου μας που κινδυνεύουν.
Για να τις αντιμετωπίσουμε πρέπει: Να προετοιμαστούμε για έκτακτη σχεδίαση πυροπροστασίας .
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]