Μ. Κομνηνάκα: Να είναι ξανά κόκκινος ο Μανταμάδος

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Μαρία Κομνηνάκα μίλησε σε συγκέντρωση στην πλατεία του Μανταμάδου, την Τετάρτη 5/6. Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, εστίασε στην ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ  στις ευρωεκλογές, για να υπάρχει πραγματική αντίσταση στην ΕΕ και την πολιτική της. Ανέλυσε τις αιτίες που οδηγούν στη συρρίκνωση του εισοδήματος – ειδικά των αγροτών,  στις ελλείψεις στην υγεία – όπως το κέντρο υγείας Μανταμάδου που ήρθε να εγκαινιάσει ο υπουργός εμπορίου υγείας πριν ολοκληρωθεί, στην ακρίβεια που διαρκώς εντείνεται. Θύμισε στους χωριανούς ότι αποτέλεσμα είχε μόνο η δράση του ΚΚΕ, τόσο μέσα στη βουλή αλλά κυρίως στο κίνημα, όπου αποτράπηκαν πλειστηριασμοί, διακοπές ρεύματος, απολύσεις.
Τέλος κάλεσε σε ένταση της προσπάθειας για να είναι ξανά ο Μανταμάδος κόκκινος, να παραδειγματίσει σε όλο το νησί τη μάχη που πρέπει να δοθεί.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]