Μ. ΛΙΝΑΡΗΣ: ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

ΧΙΟΣ :
Ο Μιχάλης Λίναρης, ένας εργαζόμενος με σημαντική διοικητική εμπειρία στον Δήμο Χίου, θέτει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Σταμάτη Κάρμαντζη, στη Δημοτική κοινότητα Χίου. Ο κύριος Λίναρης, έχοντας υπηρετήσει για 20 χρόνια σε νευραλγικές θέσεις του Δήμου, όπως τη Υπηρεσία Καθαριότητας και το Τμήμα Αδειοδοτήσεων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, αποφάσισε να στηρίξει τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη στην προσπάθειά του για τη «ΝΕΑ ΧΙΟ».

“Ονομάζομαι Λίναρης Μιχάλης του Ηλία και της Αλίκης. Είμαι έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών και εργάζομαι ως μόνιμος υπάλληλος στο Δήμο Χίου”, δήλωσε. Με αυτή την ευκαιρία, έκανε γνωστό το ρόλο του ως Διοικητικός Γραμματέας της Κοινότητας Χίου, αλλά και την πολυετή του θητεία ως Ανταποκριτής Ο.Γ.Α.

“Έχοντας ως εφόδια αυτή την αυτοδιοικητική εμπειρία και την γνώση των πολυσύνθετων διοικητικών διαδικασιών”, συνέχισε ο κ. Λίναρης, “είμαι υποψήφιος στην Κοινότητά Χίου υποστηρίζοντας τον Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζή”.

Η υποψηφιότητα του Μιχάλη Λίναρη φαίνεται να προσφέρει στην ομάδα του Δημάρχου Κάρμαντζη τη σημαντική εμπειρία και τη γνώση που έχει αποκτήσει στον Δήμο.

Με τη στήριξη του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο Μιχάλης Λίναρης πιστεύει πως θα μπορέσει να συμβάλει ακόμη περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. “Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την Κοινότητα Χίου να επιτύχει τους στόχους της και να κινηθεί προς μια ανανεωμένη κατεύθυνση”, τόνισε.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Λίναρη:
Συνδημότισσές & Συνδημότες,
      Ονομάζομαι Λίναρης Μιχάλης του Ηλία και της Αλίκης, είμαι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Εργάζομαι ως μόνιμος υπάλληλος στο Δήμο Χίου στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, στη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής.
      Στην 20ετή θητεία μου στο Δήμο έχω υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις, όπως η Υπηρεσία Καθαριότητας και το Τμήμα Αδειοδοτήσεων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος . Παράλληλα έχω εργασθεί επί σειρά ετών ως Ανταποκριτής Ο.Γ.Α.  καθώς και Διοικητικός Γραμματέας της Κοινότητας Χίου.
     ‘Έχοντας ως εφόδια  αυτή την αυτοδιοικητική εμπειρία καθώς και την γνώση των πολυσύνθετων διοικητικών διαδικασιών είμαι υποψήφιος στην Κοινότητά Χίου υποστηρίζοντας τον Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζή και τη προσπάθεια του να ολοκληρώσει το έργο του για τη ΝΕΑ ΧΙΟ.
Με εκτίμηση
Λίναρης Μιχαήλ (Μάκης)
Υποψήφιος Σύμβουλός Κοινότητας Χίου

Latest..

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΧΙΟΣ : Προς ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΙΟΥ Η  Φιλαρμονική Δήμου Χίου αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 1 αρχιμουσικό,9 μόνιμους υπαλλήλους, από εθελοντές μουσικούς καθώς και από τους … [Read More...]