ΜΑΓΕΜΕΝΑ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΧΙΟΣ : Στην εποχή της διαδικτυακής ενημέρωσης, πολίτες έχουν την δυνατότητα να εκφράζουν τις απόψεις τους και να αναδεικνύουν θέματα που μέχρι πρότινος παράμεναν στο σκοτάδι. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ανάρτηση ενός πολίτη για την παραλία “Μαγεμένα” στην Αμανή.

Πρόκειται για μια από τις πιο γοητευτικές και παρθένες παραλίες του νησιού, αναφέρει ο πολίτης. Το κύριο χαρακτηριστικό της παραλίας είναι η απουσία ξαπλώστρων και ομπρελών, πράγμα που την καθιστά ιδανική για όσους αναζητούν μια πιο αυθεντική και φυσική εμπειρία.

Ωστόσο, παρά τη φυσική της ομορφιά, υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα που προκύπτει: η πλήρης απουσία υποδομών. Όπως επισημαίνει ο πολίτης, δεν υπάρχουν ούτε αλαξιέρες, ούτε πόσιμο νερό ούτε καν ένας απλός κάδος απορριμμάτων.

Αυτή η απαξίωση της παραλίας από τον δήμο εγείρει ερωτήματα. Γιατί μια τόσο όμορφη περιοχή, που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες, να μένει χωρίς τις βασικές υποδομές;

Ο πολίτης καταλήγει στην ανάρτησή του με μια ευθεία προσφώνηση προς τον Αντιδήμαρχο Μαντάλα, ρωτώντας αν γνωρίζει την παραλία και εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών εκεί.

Latest..

Δήμος Ικαρίας: Ομόφωνα ενάντια στην εγκατάσταση των 2 Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων κοντά στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ’ αριθμ. 13ης/2023 κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας Θέμα: Σύνταξη θέσης του Δήμου Ικαρίας στα … [Read More...]