Ο “μάγος” της Γιόγκα και της εναλλακτικής θεραπείας Δημήτρης Παπαευαγγέλου στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Στη Λέσβο βρέθηκε για ένα ταξίδι “αστραπή” ο θεωρούμενος “μάγος” της Γιόγκα και της εναλλακτικής θεραπείας Δημήτρης Παπαευαγγέλου ο οποίος προσκλήθηκε από τον Λέσβιο επιχειρηματία Θεόδωρο Κούσκο προκειμένου να ξεκινήσουν μία στενή συνεργασία με αντικείμενο την ιδιότητα του κ. Παπαευαγγέλου και τις θερμοπηγές “HIPPOCRATES” του Πολιχνίτου.
Ο Δημήτρης Παπαευαγγέλου μίλησε στο Lesvosnews.gr για την επίσκεψή του στη Λέσβο και για τις εντυπώσεις του από τη ξενάγησή του στις θερμοπηγές “HIPPOCRATES” του Πολιχνίτου.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο κ. Παπαευαγγέλου θεωρείται ως “μάγος” στο τομέα του αφού καταφέρνει πολλές φορές με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας αλλά και τη Γιόγκα που εφαρμόζει να απαλλάσσει πολλούς ασθενείς από χρόνιες παθήσεις.
Ας δούμε το σχετικό βίντεο…

Το άρθρο Ο “μάγος” της Γιόγκα και της εναλλακτικής θεραπείας Δημήτρης Παπαευαγγέλου στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]