ΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK – ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΧΙΟΣ : Σα μανιτάρια ξεφυτρώνουν ψεύτικα προφιλ στο Facebook το τελευταίο διάστημα και  κατά ένα περίεργο τρόπο υποστηρίζουν τη δημοτική αρχή.
Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι τα προφιλ «Takis Karousakis» και «Lazaros Lagadousis», αμφότερα αυτά τα δύο προφίλ χρησιμοποιούν χιώτικα επώνυμα, δηλώνουν τόπο καταγωγής τη Χίο και διαμονής ο ένας Θεσσαλονίκη και άλλο Πειραιά. Επίσης αυτά δεν έχουν ούτε μια προσωπική φωτογραφία προφίλ, αλλά δύο φωτογραφίες τοπίων. Οι αναρτήσεις τους είναι λίγες και πανομοιότυπες. Οι φίλοι που έχουν είναι λίγοι και κυρίως πολιτικοί.

Και τα δύο προφίλ έχουν σχολιάσει υπέρ της δημοτικής αρχής σε αναρτήσεις της ChiosPress, μ’ έναν τρόπο δείχνει επαγγελματίες της επικοινωνίας.

Προφανώς πρόκειται για λογαριασμούς τρολ, ένας όρος που ήρθε στο προσκήνιο με μεγάλη έμφαση πριν από λίγο καιρό με φόντο την εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τη δημοτική αρχή Μαλαφή και προσωπικά τον Γιάννη Μαλαφή να πάρει θέσει για αυτά τα τρολ και να διευκρινίσει αν αυτοί οι λογαριασμοί καθοδηγούνται από εταιρεία επικοινωνιολόγων που χρησιμοποιεί ή είναι τυχαίο ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αυτοί τοποθετούνται υπέρ του. Θα αναμένουμε την απαντήση του και εφόσον τη στείλει άμεσα θα τη δημοσιεύσουμε. 

Κάλουμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες, όταν δέχονται αιτήματα φιλίας, να ελέγχουν τις πληροφορίες των λογαριασμών, τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις και να απορρίπτουν τα αιτήματα αυτά. Όσοι και όσους έχουν εξαπατηθεί και αποδεχτεί αιτήματα φιλίας από αυτά τα τρολ να μπουν στους λογαριασμούς τους και να τους απορρίψουν από φίλους. Τέλος να κάνουν αναφορά στο FaceBook προκειμένου.  

Η ChiosPress συγκεντρώνει τους λογαριασμούς αυτούς και εν ευθέτω χρόνο θα προσφύγει σε ένδικα μέσα, για να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτούς τους λογαριασμούς.

Latest..