ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 3o ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΙΟΥ ΚΑΙ 2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Η ΔΙΠΕ Χίου ενημερώνει ότι τα 2 Πειραματικά μας Σχολεία, ήδη γνωστοποίησαν στην ιστοσελίδα τους, τα στοιχεία των επιτυχόντων μαθητών τους που από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα φοιτήσουν σε αυτά, καθώς και των επιλαχόντων κατά σειρά προτεραιότητας, όπως προέκυψαν από τη δημόσια κλήρωση της Παρασκευής, 17ης Μαΐου 2024.
Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες τους να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση των Πειραματικών μας για περαιτέρω οδηγίες (όπως για την Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής της φοίτησης του παιδιού τους σε αυτά, ώστε να κατοχυρωθεί η εγγραφή τους).
Κληρωθέντες και επιλαχόντες 3ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Χίου 2024-2025 | 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΙΟΥ (sch.gr)    (Τηλέφ. 22710-20525,  Προϊσταμένη Κα Κατσαφάρου Μαρία).
2dimchio. blog » Blog Archive » ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ -ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ (sch.gr)   (Τηλέφ: 22710-22411, Διευθύντρια Κα Κυριακώδη Δέσποινα).

Latest..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα ακόμη ζήτημα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Μαλαφή πήρε κάτω από τη βάση, καθώς η απουσία προγραμματισμού ήταν εμφανής. Συγκεκριμένα τα σκίαστρα στην Απλωταρία που … [Read More...]