Με 3ωρη στάση εργασίας υποδέχονται οι εργαζόμενοι τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Τι αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης : Την Τρίτη 30/04/2024 έρχεται ο υπουργός υγείας στο νησί για να κόψει κορδέλα σε νοικιασμένο κτίριο του ΕΚΑΒ. Η υγειά δεν φτιάχνει με κτίρια και μηχανήματα. Χρειαζούμενα και αυτά αλλά πάνω από όλα είναι το έμψυχο δυναμικό. 
Στο νοσοκομείο προβλέπεται μαύρο καλοκαίρι. Οι βάρδιες σε πολλά τμήματα ήδη δεν βγαίνουν, τα οφειλόμενα ρεπό ανεβαίνουν, σε πολλούς συναδέλφους οφείλονται ακόμα κανονική άδεια του 2022. 
Το σωματείο προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 10-1 και σας καλεί στην συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου στις 10.30. 
Δεν αντέχουμε άλλο.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]