Με εντολή Χουδελούδη ιδρύονται ”ΚΑΑΥ” ΕΠΟΠ.

ΛΗΜΝΟΣ: Φαίνεται πως η χρονιά που διανύουμε στο Στρατό Ξηράς, δεν πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στη μέριμνα υπέρ των στελεχών και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ιδρύονται από φέτος ”ΚΑΑΥ” για τους Επαγγελματίες Οπλίτες.
Η αρχή αναμένεται να γίνει από την Αλεξανδρούπολη, όπου σε λίγο καιρό και για πρώτη φορά, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, θα αποκτήσουν εκτός από τα δικά τους οικήματα και δικά τους ΚΑΑΥ.
Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, Μάκρης Αλεξανδρούπολης, δίπλα από τα ήδη υπάρχοντα ΚΑΑΥ, συνεργεία διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή το χώρο, όπου θα φιλοξενήσουν για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, συνολικά για όλες τις παραθεριστικές σειρές, 60 οικογένειες ΕΠΟΠ παραθεριστών.

Ο αριθμός των 60 ΕΠΟΠ, για την τρέχουσα περίοδο, είναι επιπλέον των όσων Επαγγελματιών Οπλιτών, έχουν επιλεγεί για τα ΚΑΑΥ Μάκρης κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ περισσότερες οικογένειες χαμηλόβαθμων στελεχών θα παραθερίσουν, αρχικά σε υπερσύγχρονα κοντέινερ και κατόπιν σε παραθεριστικές κατοικίες, που θα κατασκευαστούν.
Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε εντολή, να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή, εκτός των επιπλέον ΣΟΑ και ξενώνων και στις παραθεριστικές κατοικίες των ΕΠΟΠ.
Tο μέτρο δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τους Επαγγελματίες Οπλίτες από τους υπόλοιπους υπαξιωματικούς, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες σε όλα τα ΚΑΑΥ στη χώρα, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους όλων των βαθμών και προελεύσεων, όπως και να συμμετέχουν στην ετήσια διαδικασία παραθερισμού των ΚΑΑΥ.
Στόχος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, είναι να δοθεί η δυνατότητα παραθερισμού, όπου αυτό είναι εφικτό, σε περισσότερους Επαγγελματίες Οπλίτες.
Πραγματικό έτος μέριμνας οικογενειών στρατιωτικών το 2023, με όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν…
Του Ηλία Προύφα

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Προσοχή νέα απάτη ! ! !

ΛΕΣΒΟΣ: Μια νέα απάτη είναι σε εξέλιξη με χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook. Η ανάρτηση είναι δήθεν από Ελληνική Τράπεζα και αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας έχουν … [Read More...]

Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτες για θέσεις μαθητείας – Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

ΣΑΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023-2024, ενημερώνει το 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου. Η ηλεκτρονική καταχώρηση θα … [Read More...]

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Λέσβου του ΚΚΕ οργώνουν τα χωριά, την πόλη και εργασιακούς χώρους του νησιού μας

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σταύρος Μαντατής στην Αγία Παρασκευή.Ο Γιάννης Ζαφειρίου  στην Αγιάσο και στο «Θεομήτωρ, και στις επιχειρήσεις της περιοχής Παγανής.  Στις συζητήσεις τους … [Read More...]