ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ»

ΧΙΟΣ : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες (24-05-2024) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χίου, ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία», που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Χίου, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτησαν κατά την έναρξή της, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ και ο Δήμαρχος Χίου κ. Μαλαφής Ιωάννης.
Τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο κ. Χατζηδάκης Μιχαήλ εκ μέρους του Βουλευτή Χίου κ. Μηταράκη Νότη, ο Αντιπεριφερειάρχης Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Νύκτας Νικόλαος, ο Αιδεσιμότατος πάτερ Νικόλαος εκ μέρους του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Χίου κα. Γαλάνη Αναστασία και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αραμπατζής Ιωάννης.
Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι παρακάτω:

  • Υπαστυνόμος Α΄ Τρικαλοπούλου Ευαγγελία, Προϊστάμενη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου,
  • Διπλοΐδου Σοφία, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου,
  • Απορέλλη Αλίκη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Προϊστάμενη του Γραφείου Πολιτικού Προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου,
  • Αστυνόμος Α΄ (Υ.Γ.) Μπούζουκα Ελένη, Ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου,
  • Μονιώδη Μαρία, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Χίου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα, πρόκειται να προβεί σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις, συνεργαζόμενη με συναρμόδιους φορείς, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]