Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Ικαρία (Βίντεο)

ΙΚΑΡΙΑ:

Table of Contents

Με μεγάλη λαμπρότητα έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων σε όλη την Ικαρία στον εορτασμό των Θεοφανείων.
Στο Γιαλισκάρι στην ΔΕ Ραχών
Στις Ιερές Λειτουργίες που τελέστηκαν σε Γιαλισκάρι στο εκκλησάκι της Ανάληψης οι πιστοί παρακολούθησαν την λειτουργία και στην συνέχεια την ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα.

Στον Εύδηλο της Ικαρίας
Στο ίδιο πλαίσιο και στον Εύδηλο της Ικαρίας το βόρειο λιμάνι του νησιού οι καλές θερμοκρασίες βοήθησαν στην συμμετοχή πολλών πιστών στην ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα.


Παρουσία του Βουλευτή του νομού μας η καθαγίαση των υδάτων στον Άγιο Κήρυκο
Παρουσία του κ.Χριστόδουλου Στεφανάδη τελέστηκε στον Άγιο Κήρυκο η Ιερά Λειτουργία και η καθιερωμένη ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου.

Ο Έπαρχος Ικαρίας-Φούρνων Κωνσταντίνος Μαρκάκης έδωσε μια εικόνα στον νέο που ”έπιασε” τον Σταυρό.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]