Με λόγια συγκίνησης η Λέσβος αποχαιρετά την Δέσποινα Γαβριήλ

ΛΕΣΒΟΣ:

Συγκίνηση και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Δέσποινας Γαβριήλ σε ηλικία μόλις 49 ετών δίνοντας την μάχη της με τον καρκίνο. Μια μάχη που την έδωσε με δύναμη και θάρρος!  Ακόμη και τους τελευταίος μήνες καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο ήταν ενεργή και συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες δίνοντας σε όλους μα το καλύτερο μάθημα. Η Δέσποινα Γαβριήλ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη  Συλλόγου Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών «Ροζ Δύναμη» στην Καλλονή. 
Τραγική ειρωνεία την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 είχε προγραμματιστεί συναυλία για την στήριξή της…
H κηδεία της θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλλονής.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απώλειά της δεκάδες είναι τα μηνύματα για τη Δέσποινα Γαβριηλ.
Η “Ρόζ Δύναμη” αναφέρει:
Ροζ Δύναμη σημαίνει Δέσποινα…..Το χαμόγελό της η αισιοδοξία της …
Πάντα με θετική σκεψη ….η πρωσοποποίηση της δύναμης και της θέλησης για ζωή…Νιώθουμε περήφανες και ευλογημένες που σε είχαμε στην ομάδα μας Δέσποινα…

Μόνο ο θαυμασμός σου πρέπει….υποκλινόμαστε μπροστά σου…μπροστά σ αυτά τα υπέροχα γαλάζια μάτια γεμάτα φως…..
Σου δίνουμε την υπόσχεση να πάμε την ομάδα εκεί που σου υποσχεθήκαμε …στο διάστημα….
Θα σε θυμόμαστε πάντα μ αυτο το υπέροχο χαμόγελο στα χειλη…….
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός της Δέσποινάς μας για την γειτονιά των αγγέλων αύριο Σάββατο στις 12 η ώρα στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλονή….
Από τον Σύλλογο Αρχαία Άντισσα Σκαλοχωρίου
Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Δέσποινα Γαβριήλ. Η Δέσποινα εκτός απ’ το ότι ήταν τώρα μέλος του Συλλόγου μας, είχε βοηθείση το σύλλογό μας σε πολλά και στο παρελθόν. Καλό ταξίδι Δέσποινα, θα σε θυμόμαστε πάντα. Η τεράστια δύναμη ψυχής δεν μπόρεσε να νικήσει αυτόν τον καταραμένο εχθρό που σε κυνηγούσε….!
Lesvos Runners
Η Δέσποινα Γαβριήλ της ΡΟΖ Δύναμη: Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών έδωσε τον προσωπικό της αγώνα με την ασθένεια που αντιμετώπιζε, πάντα με χαμόγελο, δύναμη και πάθος για Ζωή!
Δυστυχώς έχασε τη μάχη… Ας αναπαυθεί εν ειρήνη!
Γιώργος Καραθανάσης
Πίστευα πως θα βγεις νικήτρια κι από αυτήν τη μάχη. Συνηθισμένη ήσουν στις μάχες.
Εχθές αργά το βράδυ έφυγες για τους ουρανούς των αγγέλων .
Τα λόγια φτωχά να περιγράψουν τη θλίψη μου.
Θα κρατήσω το αστείρευτο γέλιο σου, την αισιοδοξία σου, την δυναμική σου , τη καλή σου διάθεση και τις όμορφες αναμνήσεις .
Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Δέσποινα.
Η κηδεία θα τελεστή το Σάββατο 18/3 ώρα 12:00 στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Καλλονή
Βασιλική Βουνδρή
Η Δέσποινα ήταν μια δυνατή μαχήτρια. Έτυχε να την γνωρίσω, πάντα με το χαμόγελο, την υπομονή, την ευγένια και με μια πηγαία αισιοδοξία, παρα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Αποτελεί παράδειγμα η στάση της. Καλό παράδεισο!!!

Latest..

Τρεις ανήλικες απέδρασαν από το σπίτι της μητέρας τους στον Βόλο – Τις κρατούσε σε «ομηρία» – Επέστρεψαν στον πατέρα τους στη Ρόδο

ΚΩΣ: Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων – Δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα … [Read More...]

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]