Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή

ΚΩΣ: Μία ακόμη συνδημότισσα μας, με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση των συμπατριωτών μας και στην τοπική κοινωνία, την Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».
Η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή, ενεργή πολίτης, με συνεχή δράση και προσφορά μέσα από το Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Λύκειο Ελληνίδων και Φορείς του νησιού μας, επί σειρά ετών Διευθύντρια στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Κω και στη συνέχεια στο 7 ο Δημοτικό Σχολείο, όπου ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…συντάσσομαι με τον Θεοδόση Νικηταρά διότι ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος ακούει και σέβεται τους συμπολίτες του, δουλεύει ακούραστα για τον τόπο και αφήνει θετικό αποτύπωμα. Η διάθεση του για προσφορά στην κοινωνία μας με έπεισε να συμβάλλω κι εγώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στους κοινούς στόχους, για τη βελτίωση της ζωής μας και την πρόοδο του νησιού μας».

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Καμπούσικο Χριστουγεννιάτικο δένδρο

ΧΙΟΣ : [από τις καμπούσικες ιστορίες της πεζούλας – του Γιάννη Παϊδούση] Τούτες τις μέρες πάντα θυμάμαι το χριστουγεννιάτικο δέντρο των παιδικών μου χρόνων. Ένα κλαδί δάφνης που … [Read More...]