Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μανώλια Κώστογλου

ΚΩΣ: με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μανώλια Κώστογλου

Μια νέα συνδημότισσα μας, η Μανώλια Κώστογλου, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εντάσσεται από σήμερα στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» το οποίο ενισχύεται καθημερινά με νέους ανθρώπους που επιθυμούν την συμμετοχή τους στην μεγάλη προσπάθεια για την ισχυρή Κω του 21ου αιώνα.

Η Μανώλια Κώστογλου αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», τονίζοντας «…οι νέοι της Κω θέλουμε να ζήσουμε σε μια νέα Κω, πιο όμορφη από τη σημερινή, που θα δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της να αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους δίνονται. Οι νέοι και οι νέες της Κω έχουμε άποψη για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί μας, κατανοούμε τις δυσκολίες της εποχής αλλά είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για να τις αντιμετωπίσουμε, με συνεργασία και αλληλεγγύη.

Εμπιστεύομαι τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά ως ηγέτη αυτής της προσπάθειας, έχει αποδείξει το σεβασμό του στους νέους και τα όνειρα τους. Η Κως των επόμενων γενεών, πραγματικά αξίζει να είναι σε όλα της καλύτερη.
Για αυτό αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω στην κοινή προσπάθεια».

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]