Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σαββίνα Φώτη

ΚΩΣ: με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σαββίνα Φώτη

Την στήριξη της στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε η Σαββίνα Φώτη, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου.
Η Σαββίνα Φώτη, με σπουδές ως ειδικός δασικής προστασίας, με γνώση για την αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες της, δήλωσε χαρακτηριστικά «…στηρίζω την επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά γιατί απέδειξε ότι είναι ο κατάλληλος στη θέση Δημάρχου. Ένωσε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, και παρά τις δυσκολίες αυτής της περιόδου έδωσε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, αναδεικνύοντας παράλληλα μεγάλους στόχους που αφορούν τη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Η υλοποίηση αυτών των στόχων, σε συνδυασμό με την προστασία και αξιοποίηση του περιβάλλοντος και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νησιού μας, αποτελούν προτεραιότητα. Για αυτό θα δώσουμε τον αγώνα για σταθερότητα και πρόοδο του τόπου μας, η οποία συνδέεται με τη νικηφόρα πορεία της παράταξης μας στις εκλογές του Οκτώβρη».

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]