Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Αντώνης Παντελίδης

ΚΩΣ: Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά και για όλα όσα απασχολούν τους συμπατριώτες μας, τον επαγγελματία αυτοκινητιστή Αντώνη Παντελίδη, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».
Ο Αντώνης Παντελίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «…με χαρά και ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση, να δώσω μαζί του, και με όλους τους άλλους συναδέλφους, την μάχη των δημοτικών εκλογών. Άλλωστε, πάντα με απασχολεί το τι γίνεται στον τόπο μας.
Κινούμαι σε όλο το νησί, μιλώ με συμπατριώτες μας, βλέπω ότι αισθάνονται ικανοποίηση από τα βήματα προόδου που γίνονται και σιγουριά που στο τιμόνι του Δήμου βρίσκεται ο Θεοδόσης Νικηταράς. Το ίδιο και οι συμπατριώτες μου στο Ασφενδιού.
Φυσικά δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, για αυτό χρειάζεται ενότητα και προσπάθεια να τα αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι με τον Θεοδόση στη Δημαρχία θα τα καταφέρουμε. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]