MEGA ELECTRO-Το νέο κατάστημα Ηλεκτρικών και Οικιακών συσκευών του Μιχάλη Λαθουράκη (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Ο δραστήριος Καλύμνιος επιχειρηματίας Μιχάλης Λαθουράκης, μετά την πετυχημένη επαγγελματική ενασχόληση του εδώ και 23 χρόνια στο χώρο της Πληροφορικής , με το 1ο Κατάστημα του “TECHNOLOGY SHOP” και το Κέντρο Πληροφορικής, επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών και στις Οικιακές συσκευές με τη δημιουργία ενός 2ου Καταστήματος του MEGA ELECTRO, πλησίον του πρώτου, στην περιοχή της Καλαμιώτισσας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κτίρια που στεγάζονται τα καταστήματα είναι ιδιόκτητα.
Ένα υπέροχο και εντυπωσιακό σύγχρονο κατάστημα, γεμάτο με ποικιλία Ηλεκτρικών ειδών, οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών, διαφόρων Εταιρειών , όπου θα βρείτε τα πάντα για ένα σπίτι. Μεγάλη διαθεσιμότητα σε όλα τα είδη, πολλές επιλογές , καλές και προσιτές τιμές ,ευκολίες πληρωμής.
Ο Μιχάλης Λαθουράκης μας ξεναγεί στους γεμάτους χώρους του νέου καταστήματος MEGA ELECTRO και όπως μας τονίζει, εκτός της μεγάλης ποικιλίας για όλα τα γούστα και τις ανάγκες ,της διαθεσιμότητας, της ποιότητας, της σιγουριάς ότι θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι, είναι όλα σε πολύ καλές τιμές και με μεγάλες ευκολίες πληρωμής από 0-36 άτοκες δόσεις , ανεξαρτήτως ποσού, αρκεί ο πελάτης να διαθέτει credit card (πιστωτική κάρτα). Επίσης ρίξαμε και μιά ματιά στο 1ο κατάστημα “TECHNOLOGY SHOP”, που βρίσκεται σε απόσταση 30 μέτρων περίπου και όπως μας είπε ο Μιχάλης Λαθουράκης ότι στους ορόφους του καταστήματος θα διατίθεται ηλεκτρολογικό υλικό για επαγγελματίες.
Δείτε τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Λαθουράκης αλλά και την ενδιαφέρουσα ξενάγηση που μας έκανε στους χώρους του νέου καταστήματος του στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..