Μεγάλα προβλήματα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου από την κακοκαιρία – Επισκέψεις Δημάρχου πληγείσες περιοχές

ΛΕΣΒΟΣ:

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και της Αυτεπιστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, προχωρούν ήδη σε αποκαταστάσεις από τις μεγάλες –ευτυχώς μόνο υλικές- ζημιές που προκάλεσαν οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, που έπληξαν από χθες αργά το απόγευμα το νησί.Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στα περισσότερα παραλιακά μέτωπα της Δυτικής Λέσβου, όπου τα μηχανήματα του Δήμου πραγματοποιούν αποκατάσταση ακόμα και της πρόσβασης σε αυτά, αφού οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτά έχουν κλείσει από φερτά υλικά και πτώσεις δέντρων.
Βατερά, Νυφίδα, Ταβάρι Συκαμιά, Άναξος, Πέτρα, Σκάλα Καλλονής, Σκάλα Ερεσσού αλλά και ακτές του Μανταμάδου εμφανίζουν τούτη τη στιγμή τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας και της Αυτεπιστασίας είναι επί ποδός και οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης που αντιμετωπίζει.
Με τη βοήθεια και του Στρατού που συνδράμει τις μεταφορές των μηχανημάτων του Δήμου, η Πολιτική Προστασία συντονίζει τις δράσεις για τις αποκαταστάσεις.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Αλάνη τώρα στα Βατερά.

Latest..

Μαγιόρκα: Αγωνία για δεκάδες εγκλωβισμένους από την κατάρρευση κτιρίου – Από υπερβολικό βάρος η τραγωδία

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

H Μίκα Ιατρίδη στην Κω και την Κάλυμνο, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη: «Στηρίζουμε τη Ν.Δ, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, για να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα στην ενωμένη Ευρώπη

ΚΩΣ: H Μίκα Ιατρίδη στην Κω και την Κάλυμνο, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη: «Στηρίζουμε τη … [Read More...]