Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στη Ρόδο

ΚΩΣ:

Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του  Βασίλη  Α. Υψηλάντη στη Ρόδο
Με μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσία πλήθους συμπατριωτών μας, στο ΡΟΝΤΑ της Ρόδου, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. Στο χώρο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και πολύς κόσμος παρέμεινε εκτός  του ΡΟΝΤΑ.
Τον Βασίλη Α. Υψηλάντη προλόγισε, ως εκπρόσωπος της μεγάλης βάσης της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της ΝΔ Ιατρός κ. Αντώνης Αρφαράς.  Ο κ. Αρφαράς εξήρε την προσωπικότητα του Βουλευτή Δωδεκανήσου και κάλεσε όλους να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την αυτοδυναμία της ΝΔ και την υπερψήφιση του Βασίλη Υψηλάντη.
Στην συνέχεια πήραν τον λόγο τα παιδιά του Αναστάσης και Αντώνης που μίλησαν για τον πατέρα τους,  την αγάπη και τους αγώνες και τις αγωνίες του για τα νησιά μας.
Πρωτότυπη και διαδραστική ήταν η ομιλία του υπ. Βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του, τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, αυτά που πραγματοποίησε και τους στόχους του για την επόμενη τετραετία.
Στην συγκέντρωση παρέστην ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ροδίων Αντώνης Καμπουράκης, εκπρόσωποι του α και β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορείων.
 

 

Latest..

Λήμνος : Χωρίς τραυματισμούς το τροχαίο στο Μούδρο….με σοβαρές υλικές ζημιές .(φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Χωρίς τραυματισμούς αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές το τροχαίο πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Μύρινας Μούδρου λίγο έξω από το Μούδρο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα , … [Read More...]

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]