ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

ΧΙΟΣ : Μεγάλη κινητοποίηση της κοινωνίας της Χίου μετά το δημοσίευμα της ChiosPress για τον 22χρονο Γιώργο, θύμα τροχαίου στα Νένητα, που δίνει τεράστια μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Συγκεκριμένα πολίτες και φορείς από τη Χίο ανταποκρίθηκαν και ήδη έχει ξεκινήσει να μαζεύεται το ποσό που απαιτείται για να συνεχίσει την αποκατάστασή του σε ειδικό κέντρο.

Για τον Γιώργο, που στο ενδιάμεσο της περιπέτειάς του έχασε και τον πατέρα του που απεβίωσε, έχει αναρτηθεί ειδική σε σελίδα σε πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων, που ο καθένας μπορεί να κάνει τη δωρεά του.

Φορείς από τη Χίο, όπως οι Ποδηλάτες Χίου και Πολιτιστικός σύλλογος του Λιθίου, ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν μέρος των χρημάτων τους από εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει, ενώ άλλοι πολίτες έχουν συνεισφέρει μέχρι στιγμής περίπου 6000 ευρώ. Το ποσό που απαιτείται για την αποθεραπεία του στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης είναι τεράστιο και ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Περισσότερα λεπτομέρειες ΕΔΩ

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]