ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

ΧΙΟΣ :
 Αλώβητη βγήκε η Νέα Δημοκρατία και ο Νότης Μηταράκης από το μεταναστευτικό, καθώς αμφότεροι πέτυχαν μεγάλες νίκες. Η Νέα Δημοκρατία με καταμετρημένους τις ψήφους σε 141 από τα 149 εκλογικά τμήματα λαμβάνει ποσοστό 46,89%, αυξημένο κατά 1,24% σε σχέση με το 45,65% του 2019.

Ο Νότης Μηταράκης πέτυχε την επανεκλογή του πολύ εύκολα, καθώς με καταμετρημένους τις ψήφους 123 από 149 εκλογικά τμήματα λαμβάνει 6.380 ψήφους, με τη δεύτερη Κ. Γιαννούλου να λαμβάνει 2.091 ψήφους, τον τρίτο Κ. Τρομπούκη να λαμβάνει 1,629 ψήφους και την Τσάπη 285 ψήφους.

Latest..

Εργατικό κέντρο Σάμου: “ΌΧΙ στην εγκληματική πολιτική στην  υγεία-Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”

ΙΚΑΡΙΑ: Η 64χρονη στην Κω και η 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη, που ενώ έπρεπε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο πέθαναν αβοήθητες λόγω ελλείψεων, είναι τα νέα θύματα του τεράστιου … [Read More...]

Αναστάτωση στο λιμάνι της Ρόδου (χθες Τετάρτη) μετά τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πλοία της Blue Star- Αναχώρησαν με καθυστερήσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες Τετάρτη απόγευμα, στο λιμάνι της Ρόδου καθώς έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Διαγόρας και … [Read More...]