Με μεγάλη συμμετοχή ο Σχολικός Διαγωνισμός του Δήμου Μυτιλήνης για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΛΕΣΒΟΣ:

ο Σχολικός Διαγωνισμός με θέμα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ο οποίος απευθυνόταν σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολείων του Δήμου.Ο διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Μυτιλήνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας στις 4 Απριλίου, και αφορούσε στη δημιουργία ψηφιακού υλικού (βίντεο, ηχητικό σποτ) ή αφίσας με θέμα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου, την προώθηση της υιοθεσίας, την πρόληψη δημιουργίας νέων αδέσποτων και τη διάχυση του παραγόμενου υλικού μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα ή και τους λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σχολείου.
Η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώθηκε στις 20 Μαΐου και η επιτροπή κατέληξε στη διάκριση των παρακάτω, τα οποία και θα αξιοποιηθούν από τον Δήμο Μυτιλήνης σε καμπάνια με στόχο την ευαισθητοποίηση για θέματα φιλοζωίας:
Αφίσα
1) Νηπιαγωγείο Κάτω Τρίτους
2) 8ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης
3) 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
Κολάζ
1) 13ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης
2) 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης
Βίντεο
1) Δημοτικό Σχολείο Πηγής
Ποίημα
1) Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων
Ατομικές συμμετοχές
1) 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
Οι έπαινοι θα παραδοθούν το επόμενο διάστημα.
Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές στον σύνδεσμο:

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]