Μετάθεση της συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην Ακαμάτρα για την Παρασκευή 16 Ιουνίου

ΙΚΑΡΙΑ: Η ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ ανακοινώνει την μετάθεση της σημερινής προεκλογικής συγκέντρωσης στην Ακαμάτρα με ομιλητή τον Λεωνίδα Βαρδαρό, για την Παρασκευή 16 Ιούνη την ίδια ώρα.
Καλούμε τον λαό της Ικαρίας να καταδικάσει το συνεχιζόμενο έγκλημα εις βάρος αθώων ανθρώπων, ξεριζωμένων από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο εργατικών σωματείων και άλλων φορέων του νησιού στην πλατεία του Ευδήλου στις 8μμ.

Να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στην “κανονικότητα” των καθημερινών ειδήσεων για νεκρούς και αγνοούμενους στον Έβρο και το Αιγαίο. Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο, που γίνονται για τα κέρδη των ιμπεριαλιστών ληστών και προκαλούν τον θάνατο και τον ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων. Στο δίλημμα “τα κέρδη τους, ή οι ζωές μας”, η απάντηση κι εδώ είναι μόνο μία: Οι ζωές των ανθρώπων!

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]