ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ K/Z “STARCLIPPER”

ΧΙΟΣ :
Για την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 από ώρα 09:00 έως 10:00, την απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος στην παραλιακή οδό του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Κανάρη μέχρι και το ύψος τoυ Παλιού Τελωνείου, για λόγους  τάξης και ασφάλειας των επιβατών του K/Z “StarClipper” που θα καταπλεύσει στον Κεντρικό  Λιμένα Χίου την 28/05/2024 και περί ώρα 09:00.
Κατά την ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος κλπ..

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]