Μία ευχή για το 2024

ΛΕΣΒΟΣ:

 To 2024 είναι εδώ. Γεμάτο προσδοκίες και ελπίδες. Συνηθίζουμε να “ντύνουμε” την έναρξη της νέας χρονιάς με ευχές. Οι ευχές είναι πάντα ευχές και είναι καλοδεχούμενες.Ωστόσο η ευχή για “Υγεία” είναι η σημαντικότερη ευχή. Καμία άλλη ευχή δεν έχει νόημα χωρίς “Υγεία”.  Η “Υγεία” είναι το 1 στην αριθμητική της ζωής μας. Και δίπλα στο 1 μπαίνουμε δεκάδες μηδενικά που είναι ότι θέλουμε, ότι έχουμε καταφέρει, ότι περιμένουμε το 2024. Αν όμως φύγει το 1 μένουν μόνα τους τα μηδενικά….
Μία ευχή λοιπόν για το 2024! Υγεία!
Υγεία σωματική και ψυχική.
Τα υπόλοιπα με προσπάθεια, αγώνα, ενότητα και αλληλεγγύη θα τα βρούμε στην πορεία του 2024.
Όσο για το μέτρημα του χρόνου…. Σήμερα γιορτάζουμε κάτι που ουσιαστικά δεν υπάρχει. Το Μέτρημα του χρόνου είναι ανθρώπινη επινόηση. Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά ημερολόγια σε όλο τον κόσμο. Για σκεφτείτε …. Τόσες διαφορετικές Πρωτοχρονιές. Τόσο μεγάλη η ανάγκη μας για το μέτρημα του χρόνου. Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς το μέτρημα του χρόνου; Ας συμβιβαστούμε όμως με το δικό μας μέτρημα. 2024 λοιπόν….
Κάθε πρωτοχρονιά νιώθουμε ότι το κοντέρ έχει μηδενίσει και ξεκινάμε από την αρχή. Η πρωτοχρονιά είναι αφετηρία για σκέψεις, σχέδια και προσδοκίες.
Τέλος από το Lesvosnews.net ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που και το 2023 μας κρατήσατε στην κορυφή των ενημερωτικών ιστοσελίδων στο Βόρειο Αιγαίο.  Ευχαριστίες σε όλες τις εταιρείες/ οργανισμούς  σε Ελλάδα και εξωτερικό που επιλέγουν το Lesvosnews.net για τη προβολή τους.  Ευχαριστίες και στην Pelagus Creative Web για την φιλοξενία και την τεχνική υποστήριξη.
Συνεχίζουμε!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά 

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]