Μιχάλης Αρβύθης: Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στην Ψέριμο! (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου Μιχάλη Αρβύθη, συναντήσαμε στην περιοχή Γιαννοχώραφα στην Κάλυμνο, όπου προετοίμαζε ένα μικρό σκάφος που απέκτησε τελευταία, το “ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 3” που θα αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων εμβληματικών σκαφών του, με τη δική τους ιστορία.
Είχαμε την ευκαιρία να μας μιλήσει για τα προβλήματα της ακριτικής Ψερίμου που συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα, με πρώτο τα σκουπίδια. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, η προσωρινή Χωματερή έχει γεμίσει, ενώ η Δημοτική Αρχή έχει να στείλει στο νησί συνεργεία για να τα απομακρύνει και να τα μεταφέρει στην Κάλυμνο, εδώ και 3 μήνες!
Επίσης ανέφερε ότι δεν στάλθηκε κανένα συνεργείο ενόψει καλοκαιριού, για να προβεί στον καθαρισμό, τη βαφή και τον καλλωπισμό στην παραλία και τις προβλήτες και αναγκάστηκαν από μόνοι τους οι κάτοικοι να κάνουν κάποιες εργασίες.
Ένα ακόμη σημαντικό θέμα, ήταν αυτό που διαπιστώθηκε στις πρόσφατες εκλογές με τους εκλογικούς καταλόγους, από τους οποίος διεγράφησαν κάποιοι κάτοικοι Ψερίμου με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μεταβούν στην Κάλυμνο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Αρβύθης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Μέλια : Φαιδρά και παράδοξα……

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]