Μιχάλης Γιωργαλλής: Ο Αντιδήμαρχος του απόλυτου τίποτα!

ΚΩΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/8 / 2023

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!
1/8/2023 με το υπ. Αρ. έγγραφο 19845 απευθύνομαι στο εργοτάξιο Κω !
Πιο συγκεκριμένα τι λέει το έγγραφο : Θέμα: Προμήθεια Υλικών για τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων στη Ζιά.

Παρακαλούμε όπως μας διαθέσετε τα παρακάτω υλικά για τον καλλωπισμό
κοινόχρηστων χώρων εν όψει της εορτής 15 Αυγούστου στην Ζιά.
8 ασβέστες
2 πλαστικά άσπρα εξωτερικού χώρου
2 τσουβαλάκια κόλλα πλακιδίων
Με εντολή του αντιδημάρχου καθημερινότητας πράσινου Καμπουράκη Σταμάτη προς τους δημοτικούς υπάλληλους απαγορεύει την παραχώρηση των παραπάνω υλικών.
Εδώ η υπομονή έχει και όρια !!
Κάποιος να τον μαζέψει και να του εξηγήσει ότι : τα υλικά έργου που βρίσκονται στο εργοτάξιο δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία του αλλά ανήκουν στον Κωακό λαό που πληρώνει δημοτικούς φόρους, δεν είναι μαγαζί του ,και ούτε τσιφλίκι του !!!
Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος του απόλυτα τίποτα τον οποίο αμφισβητούν ακόμα και εκ των έσω της δημοτικής αρχής πρέπει να καταλάβει ότι υπηρετεί τον δήμο Κω, τις δημοτικές κοινότητες και φυσικά τον απλό πολίτη .

Δεν άκουσε μάλλον τον πολίτικο του Μέντορα πριν από λίγες μέρες που μίλησε για Ενότητα- Συνεργασία και χαμηλούς τόνους…. ( ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ !! )
Ο αντιδήμαρχος του απόλυτα τίποτα που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του , ζει και αναπνέει με κάμερες και φωτογραφίες για το θεαθήναι και τίποτα περισσότερο – Άπλα βολτάρουμε για να έχουμε να λέμε ότι κάτι κάνουμε !!!
Βεβαία φεύγοντας του θα έχουμε να θυμόμαστε 2 μεγάλα έργα: τις πανέμορφες ανθοστήλες που έπαιξαν σε όλα τα ΜΜΕ τις Ευρώπης αν και ξεράθηκαν πριν ακόμα τοποθετηθούν , και φυσικά η ελιές που θα έχουμε για κουμπάνια τα επόμενα χρόνια να μαζεύουμε !!

Τέσσερα χρόνια παρακμής στην καθημερινότητα !!!

Μια μικρή βόλτα στο νησί μπορεί κάποιος να διαπιστώσει την απραξία της καθημερινότητας που ζει σήμερα το νησί το οποίο και έχει πιάσει πάτο …
( Πλατάνι, Άγιος Νεκτάριος , Ψαλίδι ,Λάμπη ,λιμάνι, κοινότητες ,και πολλά αλλά σημεία σε απολυτή παρακμή η καθαριότητα ,αποψίλωση χόρτων , κ.τ.λ) !!
Απέκρυψα τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχομαι καθημερινά για την αποκομιδή απορριμμάτων στο Τιγκάκι , Ζιά, Ζηπάρι , Απέκρυψα την παρακμή για την αποκομιδή βαρέων αντικειμένων με παπαγαλάκι γερανό που λειτούργει όποτε το θυμηθούν στα χώρια και φυσικά η εξυπηρέτηση πολιτών λειτούργει με το τι ψηφίζει ο κάθε πολίτης !!
Σεβάστηκα και σέβομαι και ευχαριστώ τους εργαζόμενους αποκομιδής απορριμμάτων καθαριότητας ,οδοκαθαριστές , υπηρεσία πρασίνου που δίνουν μια σκληρή μάχη με την καθημερινότητα γι’ αυτό και δεν έκανα καμιά αναφορά τις προηγούμενες φορές σεβόμενος μόνο και μόνο τους εργαζόμενους .
Εξάλλου την πολιτική ευθύνη φέρει ο ίδιος και μόνο για την διάλυση τις υπηρεσίας διεύθυνση περιβάλλοντος καθαριότητας , ο εν λόγο αντιδήμαρχος κατάφερε να διαλύσει και τα εργοτάξια του δήμου από την ημέρα που τα ανέλαβε όπως και ο τότε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών 2011 /14 σημερινός δήμαρχος που είχε αποτελειώσει το εργοτάξιο Κω και ήταν στον αυτόματο πιλότο !!
Όσον αφορά την πολιτική προστασία δεν θα ήθελα να μιλήσω εν μέσω αντιπυρικής περιόδου σεβόμενος την επικινδυνότητα , θα αναφερθώ μόνο στην δυσαρέσκεια και διάλυση των συνεργασιών εθελοντικών ομάδων και απλών εθελοντών απ αυτά που ενημερώνομαι.

Όσο αφορά τον ίδιο ως πολίτικο Προϊστάμενο πολιτικής προστασίας για να ηγηθείς μιας τέτοιας υπηρεσίας πρέπει να ξέρεις να ανοίγεις πρώτα την απλή βρύση που ούτε αυτό είναι ικανός να κάνει !!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες τις ζιάς που μου έφεραν τα παραπάνω υλικά και θέλησαν να μην δημοσιευτεί το όνομα τους και αύριο το πρωί θα ξεκινήσω μαζί με εθελοντές πολίτες τον καλλωπισμό στην είσοδο και πλατεία καρυδιάς ενόψει τις μεγάλης εορτής Παναγίας.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Ο αντιδήμαρχος του Απόλυτα τίποτα θα πάρει την απάντηση από τον Ασφενδιανό λαό στην κάλπη για να του ανταποδώσουν την πολύτιμη προσφορά του στην καθημερινότητα που τους παρέχει 4 χρόνια τώρα και αφού ακόμα και ΐδιος βρίσκει την Ζιά μόνο με GPS …..
O
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]