Μίκα Ιατρίδη από Αρκιούς, Μαράθι και Λειψούς: Κάθε νησί της πατρίδας μας, κάνει ισχυρή την Ελλάδα στην Ευρώπη!

ΚΩΣ:

Μίκα Ιατρίδη από Αρκιούς, Μαράθι και Λειψούς: «Κάθε νησί της πατρίδας μας, κάνει ισχυρή την Ελλάδα στην Ευρώπη!»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η περιοδεία της Μίκας Ιατρίδη στα νησιά της Δωδεκανήσου, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στους Αρκιούς, το Μαράθι και τους Λειψούς και συνομίλησε με τους συμπατριώτες της, την τοπική αυτοδιοίκηση και στελέχη της παράταξης, για τις δυνατότητες και προοπτικές που ανοίγονται για τη νησιωτική Ελλάδα, με τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή στην Ευρώπη.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και Μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, κατά την παραμονή της στα τρία νησιά επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η ομορφιά του Αιγαίου μας, φωλιάζει στις καρδιές των ανθρώπων των νησιών μας! Γιατί ο τόπος μας είναι αυτός που μας ενώνει και μας προσδιορίζει.

Εδώ, στην άκρη της Ελλάδας, στα σύνορα της Ευρώπης, άνθρωποι αυθεντικοί, άνθρωποι δυνατοί, συνεχίζουν τη μακραίωνη ιστορία μας.

Για αυτό και κάθε νησί της πατρίδας μας, κάνει ισχυρή την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, και δίνουμε ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, να συνεχίσει να εργάζεται δυναμικά και αξιόπιστα, εντός της Ευρώπης, για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες!»

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]