Μίκα Ιατρίδη από Νίσυρο: Κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης είναι η δύναμή μας στην Ευρώπη!

ΚΩΣ:

Μίκα Ιατρίδη από Νίσυρο: «Κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης είναι η δύναμή μας στην Ευρώπη!»
 
Τη σημασία που έχει για την ελληνική περιφέρεια και την ακριτική νησιωτική Ελλάδα να παραμείνει η Νέα Δημοκρατία ένα από τα ισχυρότερα κόμματα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και, συνακόλουθα, στο Ευρωκοινοβούλιο, συζήτησε η Μίκα Ιατρίδη με τους συμπολίτες της στη Νίσυρο.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του κόμματος, βρέθηκε στο νησί, στα πλαίσια των επισκέψεων της στα Δωδεκάνησα, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Κατά την παραμονή της στη Νίσυρο, η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Ειρήνη Πάχου, τον πρόεδρο και τα στελέχη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και, βέβαια, τους συμπολίτες της στο Μανδράκι και στους Πάλους.

Λίγο πριν την αναχώρηση της για την Αθήνα, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Και, χάρη στη συμμετοχή μας, είδαμε σημαντικά έργα υποδομών για τα ακριτικά νησιά μας να χρηματοδοτούνται και από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί, με ισχυρή Νέα Δημοκρατία και ισχυρή Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πριν φύγω από τη Νίσυρο, θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τους συμπατριώτες μου για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.

Η αφοσίωσή τους στον τόπο τους και η δύναμή τους δείχνει ότι κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης είναι η δύναμή μας στην Ευρώπη!»

 
 

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]